Om oss 

När företaget grundades var det bara för personlig träning. Idag erbjuder vi våra klienter mycket mer än så! Vi erbjuder personlig träning, duo-träning och gruppträning, både inom- och utomhus. Vi håller till på ett av Malmö/Limhamns främsta gym, The Raw Gym. Utöver träning är vi licensierade kostrådgivare och hjälper dig anpassa din kost utifrån ditt mål och din vardag. Massage finns också tillgängligt hos oss. Antingen bokar du din tid och tar dig till The Raw Gym eller så kommer vi ut till ditt företag!

Vår service och hur du upplever att vi bemöter dig är viktigt för oss. När vi bestämmer oss för att hjälpa en klient lägger vi stor fokus på detta. Kvalité för kvantitet. Även om vårt mål är att kunna hjälpa så många som möjligt måste vi först och främst se till så att våra nuvarande klienter fortfarande får 100% av oss. Därför har vi satt ett max antal på klient på våra olika tjänster och hoppas att ni har förståelse för detta.

 Vad du än har för mål och syfte med din träning så finns vi här för att hjälpa dig. Viktnedgång, muskeluppbyggnad, förbättrad kondition, utveckling inom speciell idrott m.m. Träning & kost går hand i hand och med vår utbildning kan vi erbjuda er bästa möjliga service. Tveka inte på att höra av dig till oss ifall det är något du undrar över. Du kan även boka din gratis konsultation redan idag!

Elite Trainers

Micke Ohlsson

Micke Ohlsson

Arbetar med: - Personlig träning - Kostrådgivning - Massage - PT-Online